KFC LDP kon de match maar met 10 aanvatten. BNP Paribas mocht dan wel laatste staan, ze hadden al twee tegenstanders uit de hogere regionen van het klassement over de vloer gekregen, dus we stonden voor een loodzware opdracht. Ondanks een man minder was het LDP die meteen het initiatief nam. De ploeg combineerde bijzonder vlot en versierde al vrij vroeg enkele kansen. Zo kon Pieter Vanhoutte na een mooie individuele actie alleen op de keeper af, maar die kon nog net de bal ontfutselen. BNP Paribas groeide echter in de wedstrijd. Halfweg de eerste helft moest Philippe aan de noodrem trekken toen een speler van BNP alleen op doel ging. Onze kapitein kwam goed weg met een gele kaart. Op tien minuten van rust kon LDP toch prikken. Pieter Scheldeman met een onbereikbare voorzet vanop rechts, maar de bal waaide enig mooi in de verste bovenhoek. De keeper van BNP was kansloos. Een mooie, maar niet onverdiende voorsprong.

Na de rust ging LDP verder op het zelfde elan. BNP kon nauwelijks kansen forceren, Dave en de verdedigers kwamen weinig in de problemen. LDP kon een paar keer goed doorgaan langs de flanken. Een hardwerkende Pieter Vanhoutte kreeg nog twee mooie kansen en ook Philippe kon nog een keer mooi uithalen, maar de keeper van BNP redde de meubelen. LDP kon de wedstrijd rustig controleren en won, ondanks de numerieke minderheid, verdiend met 1-0.