12/12/09 – Na twee weken gedwongen rust mochten we vandaag weer aan de bak en dat tegen Stone Graphics, dat in de heenmatch superieur was (0-3). Vanwege twee schorsingen en nog meer afwezigen konden we vandaag slechts elf spelers opstellen. Dries moest zelfs komen depanneren en nam vooraan plaats in, naast Dave. Nauwelijks tien minuten waren gespeeld, wanneer Dries alleen op doel mocht afgaan. Zijn poging werd door de thuisdoelman afgeblokt. Even later kon Dave een voorzet op de slof nemen, maar de bal ging naast. Ook Brecht had nog een kans maar er werd niet gescoord voor de rust. Het was een eerste helft waarin geen van beide ploegen veel lijn kon krijgen in het spel. Het balbezit was voor Stone Graphics, de kansen voor LDP. In de tweede helft werd de thuisploeg gevaarlijker en doelman Ringo moest zijn kunnen meermaals tonen. LDP kon na een kwartier bijna de score openen, maar Brecht knalde een voorzet naast. Halverwege de tweede helft klom Stone Graphics op voorsprong nadat het de bal in twee keer voorbij Ringo kon werken. LDP was even van slag en werd bijna volledig KO geslagen met een mooie vrije trap van de thuisploeg. Ringo hield ons gelukkig in de match met een mooie parade. Even voor tijd konden we dan toch nog scoren. Pieter S kon op doel afgaan en legde mooi af op Dries die binnentikte: 1-1.  In het slot moest Steven nog naar de kant met een blessure, maar ook met tien hielden we mooi stand.

Volgende week spelen we thuis tegen DAB Stasegem en dit om 15u30. Meteen de laatste wedstrijd voor de mercato. Kunnen we 2009 in schoonheid afsluiten met een overwinning?