19/09/09 – Een snikhete dag zorgde ervoor dat het tempo in de eerste speelhelft niet al te hoog was. LDP probeerde langszij te komen door diepe ballen te versturen naar de snelle spitsen maar de beslissende pas was vaak te ver van de man of de afwerking in de zone van de waarheid faalde. Na een twintigtal minuten spelen werd Gregory op brutale wijze omgeduwd in het strafschopgebied maar de scheids die er nogtans vlakbij stond gebaarde van krommen aas. Op vlak van rust kwamen we goed weg toen de spits van KVK Bekaert B alleen door was maar naast besloot. Na de koffiepauze ging de bal meer rond en kon LDP na een mooie rush van Brecht de 1-0 binnenknallen. Het was Dave die z'n tweede van het seizoen binnentrapte. Bekaert wist dat het moest scoren wou het nog een punt rapen en voerde daarom de druk op. Onze verdediging stond echter op scherp en gaf nauwelijks kansen weg. De hoge druk en aanvallende speelstijl van Bekaert B zorgde voor vele countermogelijkheden aan de overkant. Dave, Pieter-Jan V en Stijn misten nog enkele kansen die de de match definitief konden doen beslissen in het voordeel van LDP. In de laatste 10 minuten was het pompen of verzuipen maar we hielden de nul en de tweede winst van het seizoen was een feit.