FC Isobar – KFC LDP 1-7

29/08/09 – De eerste officiële wedstrijd van het seizoen bracht ons naar Kuurne waar we het moesten opnemen tegen FC Isobar. De thuisploeg kon slechts tien spelers opstellen, maar we waren toch op ons hoede en wilden een goede start nemen. Nauwelijks vijf minuten ver kregen we een strafschop na een duidelijke overtreding. Pieter V trapte de bal niet goed en de keeper kon pakken. Geen droomstart dus. Een serie nieuwe kansen volgde, maar de bal ging er niet in. Na een kwartier kwam Isobar voor het eerst gevaarlijk opzetten. Ringo haalde de bal mooi uit de hoek. Een mooie voorzet naar de tweede paal zorgde bijna voor de verlossing maar Benedikt had zijn hand nodig om te scoren. Nice try, maar de scheids had het goed gezien. Het duurde tot minuut 25 vooraleer we de netten voor het eerst konden doen trillen. De ban was gebroken en aan de rust stond het 0-3. Doelpunten van Brecht, Dave en Gregory. De tweede helft was eigenlijk overbodig want de spelers van Isobar konden de ruimtes niet meer belopen. Scoorden nog: Jef, Pieter-Jan Vanneste en nogmaals Gregory. Een verdediger van Isobar kopte tot slot nog een bal in eigen doel. Tussendoor zorgen de aanvallers van Isobar voor een eerredder. Ook een eervolle vermelding voor kersvers papa Pieter-Jan Naessens die er een paar keer dichtbij was, maar niet tot scoren kwam.