03/10/09 – Vandaag moesten we het opnemen tegen de jongens van De Haerne op Wembley. Zij hadden tot dusver 12 op 12 gehaald en waren bovendien al vrij productief geweest met 14 gemaakte doelpunten. Dit beloofde een moeilijke match te worden. Na een aantal matchen van gedwongen afwezigheid was Steve er dit seizoen voor het eerst bij. De wedstrijd nam een razende start en de studieronde werd overgeslagen. Met leuke combinaties trokken we meteen richting doel van de thuisploeg maar meer dan een aantal hoekschoppen leverde dat niet op. Na een kwartier kon Dave op doel afgaan maar de keeper van De Haerne redde knap. Even later moest hij opnieuw plat na een mooi schot van opnieuw Dave. Bij de daaropvolgende hoekschop kon Steve koppen maar de bal ging over. Aan de rust stond de brilscore nog op het scorebord na een onderhoudende eerste helft met een aantal stevige duels. In de tweede helft kwam De Haerne sterker opzetten maar de defensie stond goed gepositioneerd. Het verlossende doelpunt viel uiteindelijk een kwartier voor tijd. Dave haalde hard uit vanop 20 meter en de bal waaide lekker binnen in de verste hoek. Verder waren er weinig noemenswaardige kansen meer. De eindstand bleef 0-1 na een genietbare en sportieve partij tussen twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren. Drie weken op rij konden we winnen met het kleinste verschil, maar vandaag was zeker de beste prestatie van de drie. Hopelijk kunnen we op dit elan doorgaan! Volgende week ontvangen we Fortis op de Weimeersen, aftrap om 16u. Spelers, bestuur en achterban op post!