26/03/11 – Vandaag opnieuw een wedstrijd tegen DAB Stasegem die we enkele weken geleden al bekampten, toen werd het 1-1. In de schaduw van het forrestierstadion konden we onze stempel te weinig drukken op de eerste helft. DAB was gevaarlijk ondanks het feit dat ze maar met 10 speelden, na een 20tal minuten kwamen ze terecht op voorsprong. Al kregen ze wel onze medewerking na slecht wegwerken in de verdediging. Commotie aan de overkant toen Jef foutief werd gehaakt (tot tweemaal toe!) in de 16meter. De scheids gebaarde helaas van krommenaas. DAB raakte ook nog de paal en stond verdiend op voorsprong aan de rust. In de tweede helft een totaal ander spelbeeld. LDP trok ten aanval en de thuisploeg werd tegen eigen doel gedrukt. Een resem hoekschoppen en vrije trappen leverden gevaarlijke standjes op voor doel maar de bal wilde er niet in. Het was wachten tot een kwartier voor tijd op de gelijkmaker. Een afstandschot van Bene verdween knap en de rechterbovenhoek. Hierop had de thuisdoelman echt geen verhaal: 1-1. Er op en over, was de intentie maar we kwamen niet meer tot scoren. De grootste kans was nog voor Stephan die alleen kon doorgaan, maar hij kon de bal niet in doel krijgen. Opnieuw dus een puntendeling tussen LDP en DAB, twee ploegen die mekaar waard zijn en beiden zullen stranden in de buurt van de 5e plaats.

Intussen is Isobar kampioen geworden. De voorsprong op Unilin is onoverbrugbaar geworden. Volgend jaar spelen zij in reeks twee.

Volgende wedstrijd tegen de Vlasboys om 14u al op de Weimeersen!